Kolika je dostava za artikle ispod 1990?Dostava za artikle ispod 1990. din zavisi od tezine i od vrednosti, postoji cenovnik na
OVOJ adresi.
Šta tačno podrazumevate pod pojmom dostava na teritoriji "cele Srbije"?Spisak mesta gde se vrši dostava se nalazi na
OVOJ adresi.
Ukoliko neko mesto nije na listi, od tih mesta kuriri idu dalje po manjim okolnim mestima. Ali niko ne može da zna sa sigurnošću da li će kuriri izvršiti dostavu na lokaciju koja nije na spisku. Bez problema smo slali u zabačena mesta sa tri kuće.
Ja živim na Kosovu, da li dostavljate ovde?Da, dostava se vrsi na celoj teritoriji republike Svrbije.
Ja živim u Beogradu, a hoću da naručim nešto?Posalju mu se artikli kao da je narucio iz bilo kog mesta. Potpuno isto. Čak je i cena dostave ista. Zašto bi ovo neko radio?
Ja ne živim u Srbiji, a hoću da naručim nešto?Van granica Srbije ne saljemo jer su troskovi slanja veoma visoki. Takve pošiljke rešavamo u dogovoru sa kupcem na dva načina: da neko od rodbine ko je trenutno u Srbiji to pokupi ili da pošaljemo autobusom sa autobuske
Meni su ipak tražili da platim neki sitan iznos?Post Express naplaćuje proviziju banke, prilikom preuzimanja novčanih sredstava od kupca. To je iznos od nekih 1%, od ukupnog iznosa otkupnine. (Obično je između 60-100 din.). Mi smo hteli i taj deo da preuzmemo na sebe, ali to je postlovna politika firme Post Express i izvan je naših mogućnosti.
Kompletna dostava je objašnjena na
OVOJ stranici ali ako vas mrzi da to čitate, a imate dodatnih pitanja, slobodno ih postavite ovde, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.