Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

14491 poruka u 594 tema- 935 članova - Poslednji član: razorsss
Boardshop ForumCHAN-DOO ForumSKATEBOARDINGKo Je vas Idol u ovOm sportu???
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Ko Je vas Idol u ovOm sportu???  (Pročitano 1550 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
DGK SERBIA
Full Member

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #30 poslato: Мај 16, 2010, 08:04:23 »

Najjaci je David Gonzales znaci decko kreno da vozi sa 10 a sa valjda 13 uso u FLIP  i sa 15,16 postao profi.A najjace je sto dok mu FLIP nije postao sponzor nikad nije imao svoju daku vec sve vozio tudje sto su mu pozajmljivali neke ostecene.A pogledajte njegov part u FLIP EXTREMELY SORRY kako vozi znaci sjebo je i Shecklera i Nyjaha i Chaza zajedno.
Sačuvana
Sisko UPS Pancevo
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: Јул 24, 2010, 11:11:01 »

idol sam sam sebi, nisam idiot da imam idola... inace ranije mi je idol bio bam, al to je bilo pre 2 godine...

inace omiljeni skejteri: josh kalis, mike mo capaldi, jean marc soulet, brian wenning, pj ladd, ryan gallant, alex mizurov, jereme rogers, joey brezinski, ryan decenzo, wade desarmo, chan dickson itd, ima ih jos samo mi sad ne radi mozak...

Cyber Jack
"Bam je obicna pishetina, a oni koji se pale na njega pozercici koji NEMAJU POJMA O SKEJTU. Videli ciku koji se baca sa 3-ceg sparata i on je najbolji skater.  MOzda jeste lud ali kao skater je 0. I ja sam se nekad palio na njega ali sam shvatio da je on obicna pozercina. Maleni Huston je duplo mladji od njega a 3 puta bolje vozi. Naravno da nikad niko nije cuo za Souleta,Dydreka,Townenda,Macrokdta momci koji kidaju za Element,Emericu itd. Bam zna 3 grinda i 2 flipa, za 10 god. on je presecena nula. (tnx to dzigi & bastixxx)
Manite se te picketine"

PWN
Sačuvana

UdruzenjePancevackihSkatera
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: